Menu

Vi giver dig en god tryghed

NÅR DU HANDLER HOS BY SØLVTOFTE

Hos by SØLVTOFTE vægter vi altid højt, at du som kunde er tilfreds med vores produkter og vores service. Derfor har vi en række kundefordele som sikrer, at du som kunde altid kan føle dig tryg, når du handler hos by SØLVTOFTE.

Tilvænningsgaranti

Hos by SØLVTOFTE får du altid en tilvænningsgaranti på 2 måneder, når du køber briller med glidende overgang, en anden overfladebehandling end vores standard overfladebehandling eller ved farveskift.

Vores autoriseret optikere er uddannet til at finde den bedste synsløsning, og vi er opmærksomme på, at det kan kræve tilvænning at få briller. Det kan være svært at vænne sig til et glas med glidende overgang, og der vil derfor være en tilvænningsperiode, hvis du ikke har haft flerstyrkebriller før eller er skiftet fra en anden type flerstyrkebrille. Det kan tage alt fra få timer til et par uger, før du har vænnet dig ordentligt til dine nye briller.

Har du fortsat meget svært ved at vænne dig til glassene, er du altid velkommen i vores butik, hvor vi sammen vil forsøge at finde den bedste løsning. Ofte drejer det sig om en tilretning af brillen. Vores tilvænningsgaranti tilbyder at skifte overfladebehandlingen, glassene eller ombytte din brille en ny med bifokale glas – eller to enkeltstyrkebriller, uden beregningen, hvis du henvender dig indenfor 2 måneder.

2-års reklamationsret på glas og stel

Vi giver dig 2 års reklamationsret på både glas og stel. Reklamationsretten gælder alle fabrikationsfejl og mangler.

Det gælder dog ikke almindeligt slid. Hvis stellet eller glassene går i stykker, og dette ikke skyldes usædvanlig overlast, skal du hurtigst muligt kontakte vores butik. Her står personalet klar til at hjælpe dig videre, så vi sammen kan finde en løsning.

Gratis synsprøve

Vores synsprøver er altid gratis, uanset om du er ny eller fast kunde, som vil have tjekket synet. Vores syn ændrer sig over tid, hvorfor vi anbefaler en ny synsprøve hvert andet år. Book tid til din næste synsprøve her.

OBS! Ved børn under 10 år er det en øjenlæge der skal foretage synsprøven, før vi kan bestille briller.

Lån stel med hjem

Hos by SØLVTOFTE tilbyder vi, at du kan låne vores stel med hjem. Vi har altid et stort udvalg af spændende, anderledes og stilrene stel.

Har du svært ved at vælge, kan det være en tryghed at vide, hvad familie og venner mener. Derfor kan du låne vores stel med hjem, typisk i ca. 3 dage, så du er helt sikker på at finde det perfekte match.

Fri service så længe din brille lever

For at du får mest ud af din brille, er det vigtigt, at den sidder rigtigt. Når du afhenter dine nye briller, tilretter vi dem, så de passer perfekt til dit ansigt.

Trænger din brille efterfølgende til at blive rettet, renset, efterspændt eller at få skiftet næsepuder, er du altid velkommen hos by SØLVTOFTE. Denne service gælder lige så længe din brille lever.

Gratis prøvelinser

Er du interesseret i at prøve linser, skifte linsetype eller skifte fra en anden optiker, er prøveperioden altid uden beregning hos by SØLVTOFTE.

Vores linseeksperter finder den bedste løsning til dig. Er du ny linsebruger, eller skal du have opfrisket din viden, tilbyder vi også en gratis linseintroduktion.

Dine muligheder for at klage

Vi bestræber os altid på, at du som kunde er tilfreds med vores produkter og service. Er du utilfreds, anbefaler vi altid, at du hurtigt muligt henvender dig i vores butik, så vi sammen kan finde en løsning.

Ønsker du at klage over en vare, du har købt hos os, og vi ikke kan finde en løsning sammen, kan du sende klagen videre til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning. Læs mere på deres hjemmeside her.

User ID and access token do not match. Please check again.

X