Menu

 

  1. Virksomhedsoplysninger

www.bysolvtofte.dk ejes og drives af by SØLVTOFTE ApS, Nygade 1, 8900 Randers C, CVR-nr. 36507993, telefonnr. + 45 31 31 97 72, e-mail info@bysolvtofte.dk

 

 

  1. Priser og betaling

Alle priser er opgjort i danske kroner og inklusiv moms. Vi tilbyder kontant betaling samt kortbetaling med VISA og MasterCard. Der tillægges ingen ekstragebyrer på din betalingsmetode.

 

Vi forbeholder os retten til at ændre priserne på vores produkter. Hvis dette sker, varsler vi prisstigningen med 1 måneds varsel.

 

  1. Levering

Når din vare er klar til afhentning, vil du modtage en sms eller et opkald på dit angivne telefonnr. Derefter kan du afhente din vare i butikken, medmindre andet er aftalt. Vi har ca. 14 dages levering på briller, fra bestillingen til den er klar til afhentning samt ca. 7 dages leveringstid på kontaktlinser.

Ønsker du at få tilsendt din vare hjem til dig, skal dette aftales med butikken. Der kan forekomme ekstra omkostninger for levering heraf.

 

  1. Ansvar

Som kunde hos by SØLVTOFTE er du ansvarlig for at dine angivne personoplysninger er korrekte. Du kan anmode om at opdatere eller ændre dine oplysninger, hvis du finder dem urigtige eller ufuldstændige.

 

Garanti

Vi tilbyder garanti på de briller, du køber hos by SØLVTOFTE. Læs mere om tilvænningsgaranti og reklamationsret. (Martin du må gerne linke til det, så de kommer ind på den side hvor det allerede står)

 

  1. Returnering af varer og fortrydelsesret

Da vi hos by SØLVTOFTE kun tilbyder speciallavede produkter, er det ikke muligt at returnere varen. Da din brille er skræddersyet efter dine individuelle synsbehov, er der tale om et speciallavet produkt som ikke kan videresælges, og derfor heller ikke tages retur. Dette er jævnfør Forbrugeraftalelovens fortrydelsesret §18 stk. 2 nr. 3: ”Reglerne i dette kapitel gælder ikke for … 3) levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg”.

 

  1. Databehandling

by SØLVTOFTE behandler altid dine personoplysninger fortroligt og i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler om databeskyttelse. Vi er underlagt den danske persondatalov, og er ifølge persondataloven dataansvarlig for de oplysninger, der registreres om kunder og besøgende på vores webshop. Læs mere om vores persondatapolitik her. (Link til persondatapolitik)

 

  1. Klagemuligheder

Læs mere om dine muligheder for at klage her. (Link til klagemuligheder som er under kundefordele)

 

  1. Kontakt

Har du spørgsmål til vores handelsbetingelser kan du kontakte os fysisk i vores butik, by SØLVTOFTE, Nygae 1, 8900 Randers C eller på tlf. +45 31 31 97 72 / e-mail info@bysolvtofte.dk

 

  1. Ændringer

by SØLVTOFTE forbeholder sig retten til løbende at opdatere disse handelsbetingelser. Såfremt der sker ændringer, gælder de fra det øjeblik, de meddeles på vores webside. Den nyeste version af persondatapolitikken vil altid være offentliggjort på www.bysolvtofte.dk.

 

  1. Lov og værneting

Al handel hos by SØLVTOFTE er undergivet Danmarks love og skal foregå i overensstemmelse med dansk lovgivning. I første ombæring skal tvister forsøges løst mellem kunden og by SØLVTOFTE. Herefter kan en tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

 

Senest opdateret: 16. Oktober 2019.

User ID and access token do not match. Please check again.

X