Menu

Midt i Randers centrum

Østervold 26 8900 Randers C

På Østervold i Randers finder du ud over den legendariske JYSKE HINGST, også brillebutikken by SØLVTOFTE.

Vi er 100% dansk ejet optikerforretning, helt uden for kæderegi. Vores butik er en skøn oase om sommeren, hvor vore ORANGERI med vin planter og solbrilleudstilling fylder meget og hvor du kan teste de forskellige typer solglas, i vores baggård.

Selve butikken er også anderledes. Midt i butikken finder du vores køkken, som flittigt bliver brugt til at bage i. Du vil blive mødt af et smilende personale, der ønsker at hjælpe dig igennem alle facetter af dit nye brillekøb, i helt trygge rammer. Velkommen indenfor hvor DU er i centrum. Hos by SØLVTOFTE finder du anderledes stel, som du ikke finder i de andre optik forretninger. Det – og vores lave faste priser – gør os helt unikke.

Vores hyggelige og indbydende butik ligger i hjertet af Randers – Østervold. Hos by SØLVTOFTE bliver du mødt af de samme ansigter hver gang. Vi er tre optikere, der giver dig en kyndig vejledning.

Vi er også engageret i Randers by – har et godt sammenarbejde med en masse forskellige butikker, så som:

 

Holm & co, Randers   •   Shop Nørrebro, Randers   • Cc christensen herreafd., Randers   •   A+ frisør, Randers   •
Kosmetolog Minna Sanders, Randers   •   Bistroteket, Randers   •   M.A.K.K shop, Randers   •   Randers Handsker, Randers   •
Ampullab, Nethandel   •   Kosmetisk Klinik, Risskov

Ud over dette er forretningen naturligvis medlem af Randers City.

Læsehest eller skærmtrold?

Hvad er du?

Hos by SØLVTOFTE finder du et stort udvalg af helt unikke stel – du ikke finder andre steder i byen. Der er frit valg imellem vores ca. 400 forskellige stel. De er nemlig inkluderet i den faste lave pris. Vi får nye modeller hjem næsten hver mdr. – så ca. 10 gange om året, har vi ”juleaften”…

Vores store udvalg betyder også, at vi kan finde en brille til dig, uanset hvilken type brille du har brug for – skærmbriller, læsebriller, kørebriller, sikkerhedsbriller, briller til de helt unge, de lidt ældre og de gamle gamle eller blot en brille ”for sjov”. Vi kan hjælpe dig med at finde et par, der både giver dig optimalt syn og klæder dig.

Foretrækker du et par kontaktlinser, har vi også det på hylderne.
by SØLVTOFTE har også et stort udvalg af fede solbriller – som du også kan få med styrke.

Den bedst tænkelige rådgivning

Finder du hos os

Hos by SØLVTOFTE finder du et stort udvalg af fede brillestel. Mange af vores modeller er limited edition som betyder, at der kun er 2-5 stk af hver brille. Så forelsker du dig i et stel – skal du holde godt fast i det. Modellerne kan nemlig ikke fås andre steder i byen.

Vi sætter en ære i, at finde den helt rigtige brille til dig. Du er butikkens visitkort udadtil – så vi sælger ikke bare for at sælge.

Når du henter din brille, gør vi meget ud af udleveringen / tilretningen af brillen. Den skal helst sidde perfekt når du går ud af døren. Vi guider og vejleder dig i brugen af brillen, lige fra kunder der er ude i første flerstyrkebrille til hvordan du behandler dine briller, så du undgår ridser og antikrak. Det er vigtig viden – derfor får du også en folder med hjem, som beskriver lige netop dét glas du har fået og alle de tænkelige spørgsmål, der kan være til brillen. Den kan du sidde og læse i ro og mag – nu du har fået en brille, du kan se skarpt med.

Lotte

Lotte er butikkens indehaver – den passioneret og kreative optiker.

Hun står for de sociale medier og for at få de helt rigtige stel på hylderne. Samtidig har hun svært ved at sidde stille – så er der et ledigt øjeblik, forvandles butikken i en hurtig vending.

Lotte er autoriseret optiker og kontaktlinsetilpasser. Hun har tidligere arbejdet meget med synstræning – så hendes viden indenfor dette felt er også stort.
Lotte ELSKER Randers.

Hun i Tøjhushave kvarteret og er født /opvokset i Dronningborg. 3 børn – alle med 7 års mellemrum.

Stine

Stine er butikkens helt unikke optikerelev – med stor erfaring, på forholdsvis kort tid.

Stine bor i Randers. Hun er en engel til at bage og lave mad. Hun kan håndtere mange bolde i luften og kan alt i butikken, fra det administrative til at finde den helt rigtige brille til dig.

Hun er ofte ansigtet på vores sociale medier – da hun er gudesmuk, uanset hvilken brille hun får på.

Jesper

Jesper er butikkens daglige leder, autoriseret optiker og kontaktlinsetilpasser.

Han har en stor passion og ekstrem meget erfaring indenfor skærmbrille området. Jesper hader forandringer i butikken og har som regel ferie, når Lotte beslutter at vælte en væg, lægge et nyt gulv eller skifte facaden ud.

Far til smukke Sofia

X