Den rummer knap 700 m2 livsstiloptiker butik, fordelt på 3 etager. Det er her rammerne og DNAén af by SØLVTOFTE virkelig findes.

Drømmen om at skabe anderledes omgivelser er her gået i total opfyldelse. DER ER EN MASSE KUNST AT GÅ PÅ OPDAGELSE I på både vandlette og lodrette flader. Butikken er opbygget i – og med kærlighed for Randers by. Sven Dalsgaard har fået et helt uniks rum på nederste etage af den flotte hjørneejendom OG HER KAN MAN SE BÅDE HANS LITTOGRAFIER, MALERIER OG EN SKULPTUR. Sven blev født, opvoksede og døde i Randers. 

Randers reb har også fået en markant hyldest på 1 salen af den store livsstilsoptikerbutik. Et 104 meter langt reb er “syet” igennem 148 huller og danner en væg imellem de forskudte etager. 

Hyggen spreder sig fra de 2 Le Feu biopejse der smukt pryder de forskellige rum. Sammenspillet af væg farverne fra den lyse hvide, til den sofistikeret mørkegrønne – smukt adskilt af flabet lyserød tapetseret væg, giver butikken et helt unikt udseende. 

Kunsten på væggene, de farveopdelte  temaer i butikken, alle livstilsprofukterne fra de cozy lanterner, de specielle marmor/kobber skærebræt , de fede quiltede veste, coffeetable books og meget andet – får brillerne til at fremstå omend endnu mere kunstneriske end de allerede er.

Randers butikken er absolut et besøg værd!

Vi er også engageret i Randers by – har et godt sammenarbejde med en masse forskellige butikker, så som:

 Shop Nørrebro, Randers   • Cc christensen herreafd., Randers   •   A+ frisør, Randers   •
Kosmetolog Minna Sanders, Randers   •   Bistroteket, Randers   •   M.A.K.K shop, Randers   •   Randers Handsker, Randers   •
Ampullab, Nethandel   •   Kosmetisk Klinik, Risskov

Ud over dette er forretningen naturligvis medlem af Randers City.

Den bedst tænkelige rådgivning

Finder du hos os

Hos by SØLVTOFTE finder du et stort udvalg af fede brillestel. Mange af vores modeller er limited edition som betyder, at der kun er 2-5 stk af hver brille. Så forelsker du dig i et stel – skal du holde godt fast i det. Modellerne kan nemlig ikke fås andre steder i byen.

Vi sætter en ære i, at finde den helt rigtige brille til dig. Du er butikkens visitkort udadtil – så vi sælger ikke bare for at sælge.

Når du henter din brille, gør vi meget ud af udleveringen / tilretningen af brillen. Den skal helst sidde perfekt når du går ud af døren. Vi guider og vejleder dig i brugen af brillen, lige fra kunder der er ude i første flerstyrkebrille til hvordan du behandler dine briller, så du undgår ridser og antikrak. Det er vigtig viden – derfor får du også en folder med hjem, som beskriver lige netop dét glas du har fået og alle de tænkelige spørgsmål, der kan være til brillen. Den kan du sidde og læse i ro og mag – nu du har fået en brille, du kan se skarpt med.

Kom indenfor i vores butik

Hvad er du?

Ud over at Randers mere end nogen anden kan konkurrere på de lave faste priser, så er det en udsøgt service fra allerøverste hylde – som du mødes af i butikken. Kaffens smag bestemmer du selv og den kværnes når du skal have den – så den er frisk fra “fad”. 

Velkommen indenfor i vores hjem og husk at her behøver du ikke tage skoene af.

Lotte

Lotte er butikkens indehaver – den passioneret og kreative optiker.

Hun står for de sociale medier og for at få de helt rigtige stel på hylderne. Samtidig har hun svært ved at sidde stille – så er der et ledigt øjeblik, forvandles butikken i en hurtig vending.

Lotte er autoriseret optiker og kontaktlinsetilpasser. Hun har tidligere arbejdet meget med synstræning – så hendes viden indenfor dette felt er også stort.
Lotte ELSKER Randers.

Hun i Tøjhushave kvarteret og er født /opvokset i Dronningborg. 3 børn – alle med 7 års mellemrum.

Stine

Stine er butikkens helt unikke optikerelev – med stor erfaring, på forholdsvis kort tid.

Stine bor i Randers. Hun er en engel til at bage og lave mad. Hun kan håndtere mange bolde i luften og kan alt i butikken, fra det administrative til at finde den helt rigtige brille til dig.

Hun er ofte ansigtet på vores sociale medier – da hun er gudesmuk, uanset hvilken brille hun får på.

Jesper

Jesper er butikkens daglige leder, autoriseret optiker og kontaktlinsetilpasser.

Han har en stor passion og ekstrem meget erfaring indenfor skærmbrille området. Jesper hader forandringer i butikken og har som regel ferie, når Lotte beslutter at vælte en væg, lægge et nyt gulv eller skifte facaden ud.

Far til smukke Sofia

X